HELEMAAL JOUW SMAAK

MIX JE KRUIDENTHEE

  • Hou jij van je dagelijks kopje kruiden maar heb je genoeg van de voorgekauwde smaken?
  • Combineer je graag bloemen en kruiden in je brouwsels maar missen ze power?
  • Grijp je steeds opnieuw naar dezelfde smaken (hallo munt) en wil je wel eens wat nieuws ontdekken?

In dit online atelier bouw jij  aan je  smaakbibliotheek.

Met mijn foolproof basisrecept, ontwerp je vervolgens jouw unieke mix . Ik laat je precies zien hoe ik het zelf deed want als teler van kruiden en eetbare bloemen ontwierp ik tientallen mixen voor chefs, voor CRU, voor Natuur en Bos...


Proef, test, experimenteer en pak binnenkort uit met een 'tisane van het huis'!

START HIER VOOR € 37

Hallo

Ik ben Yo, 15 jaar lang teelde ik bio kruiden en bloemen in Ternat bij Brussel.

Ik teelde kruiden en eetbare bloemen voor chefs. Een deel van die oogst verwerkte ik zelf tot tisanes. Misschien proefde je ooit onze Natuur en Bos-mix of een van de blends die we voor het Van Eyckjaar maakten. In deze workshop vertel ik je hoe ik die mixen samenstelde...

  • 6 video's
  • bekijk waar en wanneer je wil
  • plantenlijst en recepten
  • 30 kruiden en eetbare bloemen
START METEEN