BUNDEL VAN 3 ONLINE CURSUSSEN

MARKETING VOOR TELERS

Bengelt ‘nieuwsbrief schrijven' ook altijd onderaan je takenlijst?

En hoe lang is het alweer geleden dat je iets op sociale media postte? 

En toch is online marketing ook voor jou als teler, boer of kleine producent een onmisbaar instrument om de relaties met je klanten te onderhouden en nieuwe klanten aan te trekken.

Met deze Online Marketing Bundel help ik je om je producten tot bij de juiste klant te brengen. Niet met ingewikkelde programma's en flitsende advertenties maar met eerlijke verhalen, recht van het veld.

Met deze marketing bundel leer je:

  • Wat de functie is van je website en hoe je de teksten voor je site schrijft
  • Waarom je email-lijst goud waard is, hoe je zo een lijst opbouwt en hoe je mails schrijft die verkopen
  • Hoe je van je volgers op sociale media enthousiaste klanten maakt en hoe je op dagelijkse basis nieuwe mensen bereikt
  • Hoe je een marketingstrategie uitbouwt die je daarna op minder dan 1 uur per week kan onderhouden.
START NU VOOR 147,-

3 CURSUSSEN IN 1 BUNDEL

MARKETING RECHT VAN HET VELD

In deze inleidende module bekijken we hoe je (online) marketing kan gebruiken om te verbinden met je klanten en nieuwe klanten aan te trekken. Je leert wat je allemaal nodig hebt om te starten, hoe je het strategisch aanpakt en hoe je al die stemmetjes in je hoofd kan laten zwijgen: natuurlijk kan jij dat ook.

2 - EMAILS DIE VERKOPEN

Wat als je mails kon uitsturen die je verkoop meteen een boost geven? Hoe dan? Dat leer je in deze tweede mini-cursus. Je zet je mailprogramma op, maakt een formulier en een weggever die je lijst laat groeien en schrijft een eerste mail.

1 - BOUW JE WEBSITE

Bouw je website met deze mini-cursus. Je leert wat de functie is van je site, welke pagina's je moet maken en (her)schrijft meteen de teksten voor je site.

3 - SOCIALE MEDIA BASICS

In deze derde mini-cursus kijken we naar sociale media en hoe je ze kan inzetten om de relaties met je klanten te versterken én nieuwe klanten aan te trekken. We bekijken de verschillende platformen en maken een plan voor je sociale media voor de volgende 6 maanden. Live gaan, hashtags, link in bio, reels: na deze mini-cursus ken je alle facebook en instagram-basics.

KOOP 3 CURSUSSEN IN 1 BUNDEL

DE ONLINE MARKETING BUNDEL DAT IS

inleidende module + 3 cursussen
handige
downloads
online
community voor vragen
digitaal
werkboekje bij elk onderdeel
levenslang toegang

START METEEN VOOR 147,-
OF KIES VOOR EEN VAN DE DRIE

  • Bekijk waar en wanneer je wil
  • Op jouw tempo
  • Een schat aan informatie in hapklare brokken
  • Stap voor stap handleidingen
  • Community voor vragen

Hallo

Ik ben Yo. Meer dan vijftien jaar lang teelde ik biologische bloemen en kruiden. Nu gooi ik al mijn ervaring in de strijd om jou op weg te helpen om hetzelfde te doen. Zo brengen we duurzame kruiden en bloemen op élke tafel.

De afgelopen 12 jaar ondervond ik aan den lijve hoe belangrijk marketing is voor je bedrijf. Het beste product is immers niets zonder de juiste klanten. Met deze bundel wil ik jullie in sneltempo helpen met communicatie die voor je werkt in plaats van omgekeerd.

KIES JE ONDERWERP EN START VOOR 57,-

KOOP
BOUW JE WEBSITE