WORD JIJ ONZE PARTNER?

Met online cursussen en opleidingen ondersteunt Achillea jou bij het opzetten van je ecologisch kruiden- of bloemenproject. Start je avontuur met een rugzak vol beproefde teelttechnieken en een schat aan informatie. 

Word partner van Achillea en laat je vrienden en volgers onze opleidingen ontdekken!

Hoe? Deel een link naar ons aanbod op jouw site of sociale mediakanalen. Komt er een nieuwe klant via jou tot bij ons, dan krijg jij een commissie op de verkoop.

ZO WERKT HET PARTNER-PROGRAMMA

1. Registreer je via deze knop als partner (‘affiliate’ heet dat met een sjiek woord).

REGISTREER JE ALS PARTNER

2. Wij bekijken je aanvraag en keuren die goed (tenzij je een robot of een bedrieger bent).

3. Plaats onze promotie-links op je eigen website of sociale media: in je link in bio, in je stories of gewoon als een extra product in je webshop… Je kan zoveel links en zo vaak delen als je zelf wil. 

4. Vertel enthousiast over ons aanbod, over je eigen ervaringen met de opleiding, over wat onze cursussen jou brachten en leid zo je publiek naar de links. 

5. Elke klik wordt door het systeem geregistreerd. Iemand die via jou met ons kennismaakt wordt 30 dagen lang aan jou toegewezen. 

6. Koopt die persoon binnen de 30 dagen bij ons? Dan krijg jij daar een commissie op. Standaard bedraagt die 20 % op de verkoopprijs excl. btw. 

7. Heb je meer dan 50 euro commissie verzameld (de ‘betaaldrempel’) dan betalen we die uit aan het eind van de maand.

EEN VOORBEELD

In je stories zet jij een link naar onze cursuspagina. Iemand klikt op die link en bekijkt de pagina: bingo! Die potentiële klant is 30 dagen lang aan jou gekoppeld. 

Enkele weken later koopt die persoon de cursus Kleuren met planten. De klant betaalt 45 euro. Daarvan zijn 7,44 voor jou en 29,75 euro voor ons. Het btw-bedrag is voor de staat. 

In je dashboard op de affiliate-pagina in het systeem Plug&Pay kan je zien hoeveel mensen op je links klikten en hoeveel er iets kochten. 

Eens je commissie hoger is dan 50 euro betalen we die uit op de laatste dag van de maand.

PS: De inschrijvingen voor de opleiding Masterclass Kruiden lopen nog tot en met 5 november.

De Masterclass Kruiden is een diepgravende opleiding waarmee je je ecologisch kruidenproject vorm geeft. Of je nu topkwaliteit wil gaan telen voor chefs, een eigen tisane op de markt wil brengen of je groenteaanbod gaat uitbreiden met kruiden: met deze masterclass leg je een stevige basis.

Je vindt de promotielinks MASTERCLASS KRUIDEN WINTER 2023 en PROGRAMMA MASTERCLASS KRUIDEN in je affiliate-dashboard van Plug&Pay. Ideaal om ons partner-programma nu te testen.