LEES HIER DE ANTWOORDEN OP VEELGESTELDE VRAGEN

MEER OVER FLEUR

Wanneer start mijn abonnement?

Jouw abonnement start op het moment dat je inschrijft (en dat kan gelijk wanneer zijn). Je krijgt meteen toegang tot de Fleur-bibliotheek.

Daarin vind je alle voorbije digitale workshops, een pagina met kortingen en ledenvoordelen.

Je magazines vallen rechtstreeks in je mailbox en verschijnen daarna in deze bibliotheek.

Wanneer stopt mijn abonnement?

Je abonnement verloopt na een jaar. Daarna kan je je abonnement verlengen. Doe je dat niet, dan verdwijnt op dat moment je toegang tot de bibliotheek met online workshops.

De links naar je magazines blijven wel staan.

Enkele weken voor het eind van je abonnement krijg je een automatische mail zodat niets hoeft te missen.

Hoe werken kwartaalbetalingen?

Je kan dit abonnement in een keer betalen of kiezen voor betalen om de drie maanden (per kwartaal). De 23 euro van de kwartaal-betaling gaat dan telkens op hetzelfde moment van je rekening. Dus bijvoorbeeld op 1 januari, op 1 april enzovoort.

Ook als je per kwartaal betaalt loopt je abonnement minstens 1 jaar (4 betalingen).

Wat met lopende abonnementen?

Nam je in 2023 een jaarabonnement, dan loopt dat nog een volledig jaar (4 nummers) door. Stapte je later in, dan loopt je abonnement zelfs nog langer door: tot je in totaal de 12 magazines en workshops kreeg waar je voor tekende. 

Kan ik nog oude magazines aankopen? 

Ja je kan oude magazines apart aankopen of kies voor de voordeelbundel van 8 magazines

Wie zit er achter Fleur? 

Fleur is een initiatief van Achillea. Omdat we merkten dat cursisten na onze opleidingen en cursussen nood hebben aan blijven bijleren, inspiratie opdoen en elkaar ontmoeten, bedachten we dit lidmaatschap waar ook enthousiaste ecologische tuiniers van genieten. 

Waar vind ik mijn ledenvoordelen? 

In het blokje LEDENVOORDELEN in de Fleur-bibliotheek, vind je een actueel overzicht van alle ledenvoordelen en kortingcodes.

Ledenvoordelen krijgen ook altijd ruimte in het magazine. 

Waar vind ik mijn magazines?

In het blokje MAGAZINE in de Fleur-bibliotheek, vind je alle links naar je magazines. Nieuwe magazines vallen rechtstreeks in je mailbox en worden daarna toegevoegd aan je bibliotheek.

Wanneer verschijnen de seizoensmagazines?

De magazines verschijnen 15 januari, 15 april, 15 juli en 15 oktober 2024.


Kan ik mijn activiteit aankondigen via Fleur? 

Fleur abonnees zijn veelal telers en enthousiaste liefhebbers van duurzame bloemen. Is dat jouw doelpubliek, dan kan je je activiteit aankondigen via Fleur. Geef je een extraatje of een korting voor onze leden, dan verschijnt je aankondiging gratis in de Fleur-bibliotheek en in het magazine. Lees hier hoe je je aanbod kan doorgeven.

Kan ik ook adverteren? 

In het magazine is er plaats voor een aantal advertenties. Is jouw doelgroep een Fleur-lezer dan kan je adverteren vanaf 25 euro per nummer. Je advertentie verschijnt in het magazine en eventueel ook op onze website. Lees hier alles over de advertentie-mogelijkheden.

Zijn alle live activiteiten op dezelfde plek? 

Voor de activiteiten zoeken we een evenwicht tussen noord en zuid, oost en west. Vorig jaar trokken we onder meer naar Oostende, de Kempen en Noord-Holland.