VEELGESTELDE VRAGEN OVER START MET ECO BLOEMEN

ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN

Wanneer start de cursus

De cursus staat meteen na je aankoop voor je klaar. Je kan de modules in volgorde bekijken of niet, dat is aan jou.

Zijn de lessen live?

Neen, alle video’s zijn vooraf opgenomen. Je bekijkt ze op je eigen tempo, wanneer je wil en waar je wil. Je hoeft er zelfs je huis niet voor uit.

Wat als ik niet elke dag tijd heb

Dat is het mooie van een online cursus: je hoeft nooit een les te missen. Als je inschrijft heb je levenslang toegang tot de cursus die we bovendien jaar na jaar verbeteren. Al wat je nodig hebt is een werkend mailadres waarmee je inlogt op het online leerplatform.

Waar kan ik met mijn vragen terecht?

Vragen kan je altijd stellen in de 'Koffieklets': de online community op het leerplatform. We beantwoorden ze daar regelmatig en ook je mede-cursisten helpen je graag.

Wat is het verschil met de opleiding Eco Bloementeler?

De cursus START MET ECO BLOEMEN is een extra-extra light versie van de complete opleiding ECO BLOEMENTELER: je krijgt een overzicht van alles wat bij het bloemen telen komt kijken én een sneak-peak van enkele mini-stukjes uit Eco Bloementeler.

Beslis je later om door te groeien met de opleiding Eco Bloementeler, dan krijg je op dat moment een korting van 75 euro op het cursusgeld.

Zijn alle lessen in het Nederlands

Ja alle video's zijn in het Nederlands. Ik kom uit Vlaanderen en durf al eens Vlaamse uitdrukkingen te gebruiken maar daar mag je me altijd op wijzen. Onze online community zit trouwens vol lieve mensen die je helpen als er iets niet meteen duidelijk is.

Hoe schrijf ik in?

Druk op een van de knoppen waar 'Schrijf je in' of iets van die strekking op staat. Je komt nu op een checkoutpagina. Daar vul je je gegevens in. Kies voor een vollledige betaling of een betaling in 2 termijnen door op jouw keuze te drukken. Rechts, in het vakje met de samenvatting, verschijnt nu het juiste bedrag. Vul alles verder in en rond je inschrijving af. Alles gebeurt verder automatisch. Je krijgt ook meteen een factuur voor je boekhouding.

Hoe gebruik ik een kortingcode?

In de checkout vind je een zinnetje 'Heb je een kortingcode'. Als je zo een code hebt, druk dan op dit zinnetje. Er verschijnt nu een vak waarin je de code kan invullen. Vul ze in en druk op het blauwe vinkje achter het invulvak. Je nieuwe prijs verschijnt. Ga daarna door met afrekenen.

Hoe gaan deelbetalingen in zijn werk?

Als je kiest voor deelbetalingen betaal je in twee keer. Het eerste deel gaat meteen van je rekening, het tweede deel gaat een maand later automatisch van dezelfde rekening waarmee je het eerste deel betaalde. Betaal je met Paypal of een kredietkaart dan wordt die betaalmethode opnieuw gebruikt.

Wat als ik intussen een andere rekening heb?

Heb je intussen een andere rekening of staat er niet genoeg saldo op je rekening, dan krijg je een automatische herinnering met een link waarmee je de betaling kan voltooien (ook vanop een andere of nieuwe rekening).