EEN HEEL JAAR FLEUR

LIDMAATSCHAP VOOR BLOEMENLIEFHEBBERS

LAAT JE INSPIREREN

Elk seizoen is er het digitaal magazine Fleur met inspiratie en informatie, verhalen van telers, wandelingen, tutorials enzovoort. Het magazine valt rechtstreeks in je mailbox en staat daarna ook in jouw persoonlijke online Fleur-bibliotheek. 

BLIJF BIJLEREN

Blijf bijleren met workshops, demo’s of Q&A’s. Je krijgt er minstens 4 nieuwe per jaar. Bovendien krijg je een heel jaar toegang tot de Fleur-bibliotheek waarin je alle vorige online workshops, mini-cursussen en Q&A’s terugvindt. 

TREK EROPUIT

Fleur organiseert ook live activiteiten: een bezoek aan een kweker, een bedrijfsbezoek of ontmoetingsdag… en de jaarljkse Tournee Florale!

Verder geniet je van tal van leden-voordelen en kortingen bij kwekers, pluktuinen op activiteiten en workshops.

WORD FLEUR LID

© foto's bovenaan: Florisant, host van onze volgende live workshops

ALLES OVER TOURNEE FLORALE 2024
WORD NU LID EN GA METEEN MEE OP TOURNEE FLORALE

Wanneer start mijn abonnement?

Je abonnement start op het moment dat je inschrijft (en dat kan gelijk wanneer zijn). Je krijgt meteen toegang tot de Fleur-bibliotheek.

Daarin vind je alle voorbije digitale workshops, je magazines, een pagina met kortingen en ledenvoordelen en een agenda.

Wanneer stopt mijn abonnement?

Je abonnement verloopt na een jaar. Daarna kan je je abonnement verlengen. Doe je dat niet, dan verdwijnt op dat moment je toegang tot de bibliotheek met online workshops en tot de ledenvoordelen. Je magazines blijven wel toegankelijk.

LEES NU HET LENTE MAGAZINE

ONZE PARTNERS


JOUW ADVERTENTIE HIER? BEKIJK DE VOORWAARDEN

'Heerlijk magazine. Heerlijk om al die verhalen te lezen en te kunnen bijleren van anderen. Ik kijk uit naar de volgende nummers.'

Pierre

'Woehoe. Wat een mooi magazine!!!'

Paulien

'Ziet er echt prachtig uit. Wat een aanwinst!'

Carolien

'Topwerk!'

Saskia